blank

Hoek Pianostraat en Gitaarstraat

Hoek Pianostraat en Gitaarstraat - Multifunctionele Loods te Huur - Ideaal voor Bedrijfsdoeleinden - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hoek Pianostraat en Gitaarstraat

Multifunctionele Loods te Huur - Ideaal voor Bedrijfsdoeleinden

Objectcode: HZ00782

€ 1.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Loods
Kantoorruimte: 120m2 m²
Perceelopp.: 479.6 m²
Woonlagen: 2
Kantoorruimtes: 1

Omschrijving

Gelegen op de hoek van de Pianostraat en de Gitaarstraat, biedt deze veelzijdige loods een unieke en strategische locatie voor diverse zakelijke activiteiten. Met zijn ruime indeling verdeeld over twee niveaus, vormt dit pand een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een flexibele werkruimte.

Kenmerken van de loods:

- Ruimte en functionaliteit: Deze veelzijdige loods, verdeeld over twee niveaus, biedt een royale werk- of opslagruimte ideaal voor diverse bedrijfsactiviteiten. Met roldeuren en een handige loopdeur is toegang tot de ruimte praktisch en efficiënt.

- Aanpasbare opties: De loods is voorzien van een bad en toilet, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan bedrijfsdoeleinden, van opslagfaciliteit tot monteurszaak. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een kantoorruimte aan te bouwen, waardoor de functionaliteit van het pand verder kan worden uitgebreid.

- Strategische ligging: Gelegen nabij belangrijke verkeersaders zoals de Kwattaweg, Toevluchtweg en 3e Rijweg, biedt deze locatie gemakkelijke toegang tot verschillende delen van de stad, wat essentieel is voor zakelijke activiteiten.

Tarief en beschikbaarheid:
Deze veelzijdige loods is beschikbaar voor verhuur tegen een aantrekkelijk tarief van €1500 per maand, exclusief vaste lasten. Een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een flexibele en functionele werkruimte.

Geïnteresseerd in het huren van deze multifunctionele loods? Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Ontdek de mogelijkheden van deze unieke zakelijke ruimte en maak uw bedrijfsdromen werkelijkheid!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Hoek Pianostraat en Gitaarstraat • Kwatta • Wanica • Suriname