blank

Hoek Watermolenstraat en Henck Arronstraat

Hoek Watermolenstraat en Henck Arronstraat - TE HUUR: Volledig Gerenoveerd 3-Laags Kantoorpand – Op de hoek van de Henck Arronstraat en de Watermolenstraat. Bent u op zoek naar een moderne kantoorruimte die klaar is voor de toekomst? Zoek niet verder! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hoek Watermolenstraat en Henck Arronstraat

TE HUUR: Volledig Gerenoveerd 3-Laags Kantoorpand – Op de hoek van de Henck Arronstraat en de Watermolenstraat. Bent u op zoek naar een moderne kantoorruimte die klaar is voor de toekomst? Zoek niet verder!

Objectcode: HZ00067

N.O.T.K.

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Kantoor
Kantoorruimte: 1,200m2 m²
Perceelopp.: 994.24 m²
Woonlagen: 3
Kantoorruimtes: 26
Parkeerplaatsen: 16

Omschrijving

De historische binnenstad van Paramaribo is het oudste gedeelte van het centrum van de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. Een Belangrijke straat in deze oude kern is de Gravenstraat (nu de Henck Arronstraat).

Ondanks dat een groot deel van de binnenstad uit monumentale houten bebouwing bestaat is er in de loop der tijd een aanzienlijk deel aan modernere bebouwing gerealiseerd. Met name eind jaren '50 zijn commerciële gebouwen in het centrum bijgebouwd. Een wel bekend voorbeeld daarvan is een solide zakenpand op de hoek van de Gravenstraat en de Watermolenstraat, in de volksmond beter bekend als “De HOEKSTEEN”.

Het pand, centraal gelegen op deze strategische en zeer zichtbare locatie is recentelijk volledig gerenoveerd en biedt alles wat uw bedrijf nodig heeft voor een succesvolle en comfortabele werkomgeving.
De hoofdingang van het gebouw is aan de Henck Arronstraat en voor medewerkers wordt de toegang tot het terrein geboden vanuit ingangen aan beide straten.

Het pand beschikt aan beide straatzijden over grote etalages en ruimte voor reclameborden, wat de zichtbaarheid van uw kantoor versterkt.

Lees verder...

Ruimte en Indeling
Het pand bestaat uit maar liefst 3 verdiepingen met een totale oppervlakte van 1200 m². Via trapopgangen worden de bovenste verdiepingen bereikt. De begane grond beslaat een oppervlak van 600 m², terwijl de L-vormige 1e en 2e verdieping elk 300 m² groot zijn. Er zijn in totaal 26 kantoorruimten verdeeld over de 3 bouwlagen.
Deze ruime indeling biedt u volop mogelijkheden voor het organiseren van vergaderruimtes en flexibele werkplekken in afstemming met uw zakelijke behoeften voor het optimaal kunnen uitvoeren van uw kantooractiviteiten.

Een ruime entree verwelkomt bezoekers en zorgt voor een soepele check-in procedure en op elke etage zijn er toiletruimten, opslagruimten en een kitchenette beschikbaar,

Voorzieningen
Bij de renovatie van het kantoorpand is gezorgd voor voorzieningen die de veiligheid en het gemak van uw medewerkers en bezoekers bevorderen. De belangrijkste hiervan zijn:

Moderne Voorzieningen: Het pand is voorzien van alle moderne gemakken, om een comfortabele en efficiënte werkomgeving te creëren. zoals airconditioning en glasvezelinternet, waardoor uw team in een comfortabele en efficiënte werkomgeving kan gedijen en beschikt het pand over twee serverruimtes om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw IT-infrastructuur te vergroten.

Veiligheidsvoorzieningen: Het pand is uitgerust met alarmsystemen voor inbraak en brand, evenals rook- detectoren, om onmiddellijk te waarschuwen voor noodsituaties.
Duidelijk gemarkeerde nooduitgangen en evacuatieplannen zorgen voor de veiligheid van iedereen in het pand in geval van een noodsituatie.

Parkeren: Op het terrein zijn parkeervoorzieningen beschikbaar voor uw klanten en medewerkers, wat de toegankelijkheid van uw bedrijf ten goede komt.

Interesse?
Dit zakenpand is een zeldzame kans om uw bedrijf te vestigen op een toplocatie in het stadscentrum. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen. We staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw zakelijke ambities.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Hoek Watermolenstraat en Henck Arronstraat • Paramaribo Centrum • Paramaribo • Suriname