blank

Hoek Wonglaan – Via Bellalaan

Hoek Wonglaan – Via Bellalaan - Goed gelegen huur bedrijfspand. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hoek Wonglaan - Via Bellalaan

Goed gelegen huur bedrijfspand.

Objectcode: HZ00747

€ 1.250 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Kantoor
Woonopp.: 220 m²
Perceelopp.: 1034 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2
Parkeerplaatsen: 0

Omschrijving

Op de hoek van de Via Bellalaan en de Wonglaan ligt een onlangs deels gerenoveerd bedrijfspand.
Denk hierbij aan een kantoor maar ook een mooie ruimte voor een poli kliniek.

Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een carport met een garage. De tuin is goed onderhouden en biedt voldoende ruimte voor buitenactiviteiten of organiseren van parkeerruimte.

Vanuit de garage komt u aan de linkerzijde de keuken tegen, die voorzien is van de basisvoorzieningen en geheel apart is van de overige ruimtes. Dit maakt het een perfecte plek voor een bedrijfskeuken. De ruime woonkamer kan eenvoudig worden omgebouwd tot een grote vergaderzaal of open kantoorruimte en is voorzien van airconditioning. Vanuit deze ruimte is er toegang tot een gezellig zijterras met uitzicht op de Wonglaan, wat een ideale plek kan zijn voor informele bijeenkomsten of een ontspanningsruimte voor medewerkers.

Via de centrale gang bereikt u de achterzijde van het pand. Aan de rechterkant bevindt zich een gastentoilet, terwijl aan de linkerkant een ruimte ligt die perfect als kantoor of vergaderruimte kan dienen. Verder bevinden zich aan de gang twee (2) aparte kantoorruimtes, beide voorzien van airconditioning, die ook geschikt zijn als werkplekken of opslagruimtes. Deze twee (2) ruimtes delen een gezamenlijke doucheruimte, ideaal voor medewerkers die willen opfrissen.

De master bedroom, verder naar achteren, beschikt over een eigen douche en toilet, wat perfect kan worden gebruikt als directiekantoor of privéruimte voor de bedrijfsleiding. Er is ook een internetaansluiting aanwezig, wat essentieel is voor moderne bedrijfsvoering.

Dit bedrijfspand heeft een professionele uitstraling en bevindt zich op loopafstand van de supermarkt, het ziekenhuis, restaurants en is niet ver van goede scholen, wat handig kan zijn voor medewerkers met kinderen.

Het pand is per direct beschikbaar voor een minimale huurperiode van twaalf (12) maanden. Let op, de huur is exclusief nutsvoorzieningen.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor een eventuele bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Hoek Wonglaan - Via Bellalaan • Paramaribo Zuid • Paramaribo • Suriname