fbpx
Industrieweg Noord 33

Industrieweg Noord 33

Industrieweg Noord 33 - Loods geschikt voor grote bulkopslag, nabij de haven. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Industrieweg Noord 33

Loods geschikt voor grote bulkopslag, nabij de haven.

$ 5.000 per maand

€ 4.407 per maand

SRD 37.290 per maand


Status: Te huur
Type: Loods
Perceelopp.: 3200 m²
Oppervlakte: 1425 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 222
Badkamers: 1
Parkeerplaatsen: 10

Omschrijving

Opslagruimte (gesloten) aan de voorzijde van het rijpad, de Bakstenen loods. De totale loods die in baksteen is opgetrokken heeft een lengte van 95 meter, een hoogte van ongeveer 6 meter (tot de ringbalk) en een breedte van ongeveer 15 meter. Deze loods is voorzien van 3 elektrische roldeuren. De totale oppervlakte is 1425 m² en de opslagcapaciteit van deze loods is ± 8.550 m³.

Het terrein om de loods bestaat gedeeltelijk uit beton en voor een deel uit een verharde grasvlakte. Vanaf de ingang van het terrein tot de ingang van de loods bestaat uit beton waardoor het uitermate geschikt is voor containerladingen. Indien de loods gebruikt zal worden als productiehal, beschikt men over een transformator die door de huurder gebruikt kan worden.

De loods heeft geen kantoorruimte maar in overleg is er ruimte om deze in te bouwen, of een unit die gedemonteerd kan worden. Toiletruimte is wel aanwezig. Vanaf de ingang van het terrein tot de ingang van de loods bestaat de oprit uit beton en is hierdoor geschikt voor containerladingen. Vanwege de grootte van het terrein is het zelfs mogelijk meerdere containerladingen in één keer te ontvangen.

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht

Industrieweg • Beekhuizen • Paramaribo • Suriname