Keizerstraat 114

Keizerstraat 114 - Oud scholencomplex inzetbaar als school of kantoorpand - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Keizerstraat 114

Oud scholencomplex inzetbaar als school of kantoorpand

Objectcode: HZ0330B9

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te huur
Type: Schoolgebouw/ kantoorpand
Perceelopp.: 2000 m²
Oppervlakte: 1000 m²
Woonlagen: 2
Kantoorruimtes: 15
Badkamers 2
Parkeerplaatsen: 30

Omschrijving

Dit groot multifunctioneel pand kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Het ligt op een A1-locatie met in de directie nabijheid tal van voorzieningen.
De aanwezige panden zijn altijd gebruikt als een school, de ruimtes zijn enigszins verouderd, maar zeker nog snel inzetbaar en bruikbaar. Het oude scholencomplex kan wederom gebruikt worden door een organisatie die graag een prive school wilt opzetten. Ook is het bruikbaar als kantorencomplex of inzetbaar voor een kliniek. Het terrein heeft voldoende gelegenheid voor parking en is bereikbaar met een ingang aan de Keizerstraat. Uitbreiding voor parking is mogelijk door het ernaast gelegen braakliggend terrein dat behoort tot dezelfde eigenaar.

De eigenaar staat open voor een samenwerking voor langdurige termijn met eventueel renovatiewerkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden.

Heeft u een idee of zou u met een voorstel willen komen, dan vernemen wij dat graag.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Keizerstraat • Centrum • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!