blank

Koosstraat 35

Koosstraat 35 - Bijzonder bedrijfspand in Paramaribo Zuid - Uitstekende locatie en kenmerken - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Koosstraat 35

Bijzonder bedrijfspand in Paramaribo Zuid - Uitstekende locatie en kenmerken

Objectcode: HZ00870

€ 975 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Kantoor
Kantoorruimte: 330 m²
Perceelopp.: 660 m²
Woonlagen: 2
Kantoorruimtes: 6
Parkeerplaatsen: 7

Omschrijving

Dit hoogbouw pand, herkenbaar door de typisch Surinaamse architectuur met een combinatie van hout- en steenbouw, biedt een unieke kans voor uw onderneming. Het pand is gelegen op slechts enkele meters van de Johannes Mungrastraat, een van de populairste winkelstraten van Paramaribo Zuid. De buurt staat bekend als een aangename en gewilde omgeving, ideaal voor commerciële activiteiten.

Kenmerken van het pand:

Locatie: Slechts één perceel verwijderd van de Johannes Mungrastraat, een toplocatie in Paramaribo Zuid.

Parkeergelegenheid: Voorzijde met korte betegelde oprit naar een garage voor twee auto’s, plus ruimte voor zes extra parkeerplaatsen op het terrein.

Balkon: Ruim balkon boven de garage, met een prachtig uitzicht op de omgeving.

Begane grond: Twee ruime kamers, een sanitaire ruimte, een berging en een zeer ruim inpandig terras met multifunctionele mogelijkheden.

Bovenverdieping: Bereikbaar via een spiraaltrap bij het achterterras of een trap aan de voorzijde van het gebouw. De bovenverdieping heeft een open ruimte met keuken, visgraatparketvloer over de gehele verdieping, en een breed balkon bereikbaar via openslaande deuren. De verdieping biedt tevens andere kamers en een sanitaire ruimte.

Lees verder...

Voorzieningen: Alarmsysteem en anti-inbraakvoorzieningen voor uw veiligheid. Airconditioning in verschillende kamers voor een comfortabele werkomgeving. Warmwater voorziening.

Dit pand is per direct beschikbaar voor een minimale huurperiode van één jaar, met een voorkeur voor een meerjarig contract. Dankzij de perfecte ligging en de uitstekende voorzieningen is dit pand een ideale keuze voor kantoor- of bedrijfsruimte.

Contact: Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf te vestigen op een van de beste locaties van Paramaribo Zuid!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Koosstraat 35 • Paramaribo Zuid • Paramaribo • Suriname