Kwattaweg 238, K&L Mall

Kwattaweg 238, K&L Mall - Horecaruimte en multifunctionele ruimte - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Kwattaweg 238, K&L Mall

Horecaruimte en multifunctionele ruimte

Objectcode: HZ0331B6

$ 750 per maand

€ 696 per maand

SRD 28500 per maand


Status: Te huur
Woonopp.: 45 m²
Woonlagen: 1

Omschrijving

Bedrijfsunits op A-locatie aan de Kwattaweg.

Commercieel uitstekend gelegen locaties voor horeca- en kantoorruimte. Het beschikbare horecapand met een oppervlakte van 45 m² ligt aan de voorzijde van de K&L Mall. Behalve de 45 m² binnen het pand is er ook nog de mogelijkheid voor het aanleggen van een ruim terras aan de straatzijde. Inpandig zijn reeds de voorzieningen getroffen in het deel waar de de keuken geinstalleerd kan worden, zodat de nodige horeca apparaten zonder problemen aangesloten kunnen worden. Voor een horecaondernemer kan dit niet anders beoordeeld worden als een droomlocatie. Dagelijks in het zicht van duizenden voorbijgangers en dus potentiele klanten aan de zeer drukke Kwattaweg. Een goed en onderscheidend horecaconcept heeft op deze locatie alle voorwaarden om een succes te worden.

Lees verder...

In de Mall is er ook nog een ruimte van 85 m² te huur die zeer geschikt is voor kantoorruimte, winkel of een andere bedrijfsmatige activiteit. Een bijzondere voorziening aan deze ruimte is dat het geluidsdicht gemaakt is en dus ook eventueel als studio of club ingericht kan worden. Een belangrijke voorwaarde voor welke bedrijfsactiviteit dan ook, is voldoende parkeergelegenheid. Dit is dan ook ruimschoots aanwezig direct bij de Mall of in de omgeving.

Heeft u een goed commercieel concept en bent u op zoek naar uitbreiding of wilt u starten met uw nieuwe onderneming? Dit is uw kans! Neemt u contact op voor een bezichtiging of aanvullende informatie!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Kwattaweg • Kwatta • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!