fbpx
Laetitia Vriesdelaan nr. 14 - 16

Laetitia Vriesdelaan nr. 14 – 16

Laetitia Vriesdelaan nr. 14 - 16 - Representatieve kantoorruimten met voldoende parkeergelegenheid - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Laetitia Vriesdelaan nr. 14 - 16

Representatieve kantoorruimten met voldoende parkeergelegenheid

$ 1.000 per maand

€ 0.893 per maand

SRD 7.458 per maand


Status: Te huur
Type: Verdiepingsgebouw
Woonopp.: 270 m²
Perceelopp.: 200 m²
Woonlagen: 2
Kantoorruimtes: 6
Badkamers: 2

Omschrijving

Representatieve kantoorruimten(2) in belendende panden met voldoende parkeergelegenheid. Zowel in zijn geheel te huur of afzonderlijk.

Het kantoor
De kantoorruimten kunnen volledig zelfstandig of in combinatie gebruikt worden. In combinatie zijn de ruimten uitermate geschikt voor het scheiden van de front-office en de backoffice. Het kantoor op de begane grond, beschikt over een gescheiden receptie, een ruime ontvangstruimte annex ruimte voor meerdere werkplekken, een gescheiden kantoor, toiletgroep, archief- of bergruimte, een keuken en een achterterras.
Het kantoor op de eerste verdieping in het belendende pand, heeft een aparte ingang aan de voorzijde van het gebouw. Bij het betreden van het volledig gestoffeerd kantoor is er een receptiebalie en een ruimte voor zeker 3-4 werkplekken. Verder zijn er nog drie afgescheiden ruimten die ook geschikt zijn als vergader- of presentatieruimte. Een toiletgroep en keuken maken het geheel functioneel en zelfstandig bruikbaar als bedrijfsunit.

Locatie
Het kantoor is zeer goed bereikbaar voor zowel het openbaar vervoer als via de verbindingswegen vanuit de verschillende stadsdelen. De centrale ligging van dit object inclusief de ruime parkeermogelijkheden is voor welke bedrijfsactiviteit dan ook een unieke en aantrekkelijke voorwaarde. In de omgeving bevinden zich meerdere instellingen, kantoren, praktijken en bedrijven.

Voorzieningen
De kantooruimten zijn zeer goed beveiligd middels een alarmsysteem en camera’s. 220/110V zijn aanwezig. Alle ruimten zijn voorzien van airco’s.

Samenvatting
Dit object met de beschreven voorzieningen kan absoluut aangemerkt worden als een A-locatie voor kantoren. Voor een bescheiden huurprijs bij een meerjarig contract heeft u de mogelijkheid om het direct te betrekken. Neemt u vrijblijvend contact op voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Laetitia Vriesdelaan nr. 14 - 16

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Laetitia Vriesdelaan • Centrum • Paramaribo • Suriname