Laetitia Vriesdelaan nr. 14

Laetitia Vriesdelaan nr. 14 - Representatieve kantoorruimten met voldoende parkeergelegenheid - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Laetitia Vriesdelaan nr. 14

Representatieve kantoorruimten met voldoende parkeergelegenheid

Objectcode: HZ0315B6

$ 850 per maand

€ 752 per maand

SRD 18294.55 per maand


Status: Te huur
Type: Benedenverdieping
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 200 m²
Woonlagen: 1
Kantoorruimtes: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte, zeer centraal gelegen, uitstekend te bereiken en met voldoende parkeergelegenheid.

Het kantoor
Het kantoor beschikt over een gescheiden receptie, een ruime ontvangstruimte annex ruimte voor meerdere werkplekken, een gescheiden kantoor, toiletgroep, archief- of bergruimte, een keuken en een overkapt achterterras.

Locatie
Het kantoor is zeer goed bereikbaar voor zowel het openbaar vervoer als via de verbindingswegen vanuit de verschillende stadsdelen. De centrale ligging van dit object inclusief de ruime parkeermogelijkheden is voor welke bedrijfsactiviteit dan ook een unieke en aantrekkelijke voorwaarde. In de omgeving bevinden zich meerdere instellingen, kantoren, praktijken en bedrijven.

Voorzieningen
De kantoorruimte is zeer goed beveiligd middels een alarmsysteem en camera’s. 220/110V zijn aanwezig. Er zijn voorbereidingen voor het plaatsen van airco’s in iedere ruimte.

Samenvatting
Dit object met de beschreven voorzieningen kan absoluut aangemerkt worden als een A-locatie voor kantoren. Voor een bescheiden huurprijs bij een meerjarig contract heeft u de mogelijkheid om het direct te betrekken. Neemt u vrijblijvend contact op voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Laetitia Vriesdelaan • Centrum • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!