Mohamed Rashid Pierkhanweg 19

Mohamed Rashid Pierkhanweg 19 - Commercieel terrein met kantoorgebouw en andere voorzieningen aan de Nieuw weergevondenweg - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Mohamed Rashid Pierkhanweg 19

Commercieel terrein met kantoorgebouw en andere voorzieningen aan de Nieuw weergevondenweg

Objectcode: HZ0337B6

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Type: Multifunctioneel
Perceelopp.: 500 m²
Woonlagen: 1
Parkeerplaatsen: 9

Omschrijving

Object introductie omschrijving;
Aan de Mohamed Rashid Pierkhanweg, meer bekend als de Nieuw Weergevondenweg no. 19 is een terrein dat deel uitmaakt van een perceel van 1000 m² en waarvan het afgebakend gedeelte te huur wordt aangeboden met alle voorzieningen daarbij. Deze locatie is uitermate geschikt voor multifunctionele doeleinden. Op het terrein staat een gebouw met een oppervlakte van om en bij 45 m² die u naar behoefte kunt inrichten en gebruiken als bijvoorbeeld kantoorruimte, magazijn of andere werkruimte.

Voorzieningen: 110 en 220V elektriciteitsaansluiting, waterleiding en een toiletruimte met een ingang aan de buitenzijde van het gebouw.

Aan de voorzijde van het perceel staan twee open kampen met verharde vloer van 9 m². Er zijn minimaal 9 parkeerplekken aan de voorzijde en er is een verhard looppad vanuit de straat. Het achterste deel van het terrein is ruim 300 m² groot en kan volledig benut worden voor buitenwerkzaamheden zoals autoreparaties of opslag van materieel.

Huurvoorwaarden: de plek met alle voorzieningen wordt verhuurd voor een periode van minimaal 1 jaar en de kosten van de nutsvoorzieningen komen ten laste van de huurder.

Kortom: een ideale plek voor zakelijke doeleinden met veel klant beweging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Mohamed Rashid Pierkhanweg 19 • Nieuw Weer • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!