fbpx
Prins Hendrikstraat, Ons erf

Prins Hendrikstraat, Ons erf

Prins Hendrikstraat, Ons erf - Multifunctioneel complex geschikt als school of kantoor - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Prins Hendrikstraat, Ons erf

Multifunctioneel complex geschikt als school of kantoor

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te huur
Type: Kantoor
Perceelopp.: 13200 m²
Oppervlakte: 2200 m²
Woonlagen: 1
Kantoorruimtes: 14
Kamers: 14
Badkamers: 3
Parkeerplaatsen: 80

Omschrijving

Dit groot multifunctioneel complex kan gebruikt worden voor diverse mogelijkheden. Momenteel is het complex in gebruik als kantorencomplex, echter zou een internationale school ook goed gehuisvest kunnen worden. Het complex is als volgt ingedeeld: het complex beslaat een groot terrein van meer dan 10.000 m² waar ongeveer ruimte en parkeergelegenheid is voor 80 auto’s. Er zijn meerdere kantoorruimten die los van elkaar staan (6 stuks). Ook zijn er grotere kantoorruimten waar mensen gezamenlijk bij elkaar kunnen zitten. Er zijn meerdere sanitaire voorzieningen aanwezig zowel natte cellen voor dames als heren op het complex. Ruimten zijn er voor kantine en keuken, beveiliging, bergruimten, sanitair etc. etc. Het complex heeft een grote sporthal met podium, op de eerste verdieping is er nog een kleinere sporthal ter beschikking. Op het terrein rondom, vindt u een groot basketbal sportveld en eventueel mogelijkheden voor een voetbalveld.

Dit complex biedt dus gelegenheid aan grote corporaties die hun medewerkers graag fit willen houden en dus gelegenheid geven na het werk te sporten in de gym.

De indeling van het complex is uitermate geschikt voor een school. Er zijn diverse klaslokalen die met elkaar verbonden zijn door lange gangen.

Prins Hendrikstraat, Ons erf

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Prins Hendrikstraat • Centrum • Paramaribo • Suriname