Sommelsdijckstraat nr. 1

Sommelsdijckstraat nr. 1 - Representatieve kantoorruimten hartje Centrum - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Sommelsdijckstraat nr. 1 (boven)

Representatieve kantoorruimten hartje Centrum

Objectcode: HZ0320B6

$ 800 per maand

€ 674 per maand

SRD 17120 per maand


Status: Te huur
Type: Zakenpand
Woonopp.: 120 m²
Perceelopp.: 200 m²
Kantoorruimtes: 4
Badkamers: 1

Omschrijving

Representatieve kantoorruimten in het hart van de stad.

Het kantoor
Het kantoor op de bovenverdieping aan de Sommelsdijckstraat nr. 1 beschikt over 4 verschillende ruimten: keuken en toiletgroep. Aan de straatzijde van het kantoor is een breed balkon met uitstekend uitzicht op de omgeving met veel bedrijvigheid. Alles is in goede staat van onderhoud en de ruimte kan vrijwel direct ingericht en betrokken worden.

Locatie
Het kantoor is goed bereikbaar. De unieke centrale ligging van dit object is een zeer aantrekkelijke voorwaarde. Vandaag de dag nog voor een relatief lage prijs te huur, maar dit zal ongetwijfeld in de nabije toekomst veranderen.

Het kantoor is uitermate geschikt voor activiteiten gericht op toerisme, toerisme gerelateerde bedrijfsconcepten of als dependance van uw bedrijf. In de directe omgeving is het gedurende de dag een en al activiteit waaronder veel horeca en alles op loopafstand.

Voorzieningen
Voorbereidingen zijn getroffen voor het plaatsen van airco’s in iedere ruimte. Er is zowel 220 als 110v aanwezig.

Samenvatting
Uw eigen kantoor op een A-locatie in hartje Centrum voor een relatief lage huurprijs bij een meerjarige overeenkomst. Het is mogelijk! Neemt u vrijblijvend contact op voor een bezichtiging of aanvullende informatie!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Sommelsdijckstraat • Centrum • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!