Tweekinderenweg 69

Tweekinderenweg 69 - Bedrijfspanden inclusief parkeerterrein op A-locatie. $ 1.000,- p/unit - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Tweekinderenweg 69

Bedrijfspanden inclusief parkeerterrein op A-locatie. $ 1.000,- p/unit

Objectcode: HZ0335B6

$ 1.000 per maand

€ 944 per maand

SRD 38000 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 272 m²
Perceelopp.: 917 m²
Woonlagen: 1
Badkamers 2

Omschrijving

Een bedrijfslocatie in de wijk Mon Plaisir, gelegen aan een goede verbindingsweg tussen de Mr. R.W. Thurkowstraat en de Anton Dragtenweg, is op zich al een locatie met een bijzondere uitstraling. Een uitstraling die bijvoorbeeld uitstekend aansluit op de zakelijke dienstensector (accountancy, consultancy, architectenburo’s, etc.) en dus voor deze sector zeer aantrekkelijk zal zijn als vestigingslocatie. Wat natuurlijk niet inhoudt dat andere sectoren hiermee uitgesloten worden.

Het bedrijfspand bestaat uit 2 ruime units van 136 m², die elk voorzien zijn van een toilettengroep en keuken. De units zijn ruim en hebben een goede daglicht inval. De wanden en vloeren zijn onderhoudsvriendelijk bekleed en de werkruimten beschikken over voldoende airco’s om aangenaam koel gehouden te kunnen worden. Afhankelijk van de behoefte kan een bedrijfsunit eenvoudig met scheidingswanden ingedeeld worden in verschillende functionele ruimten, zoals receptie, spreekkamer of vergaderruimte. Eveneens is de mogelijkheid aanwezig om de 2 units te combineren en daarmee over de volledige 272 m² werkvloer te kunnen beschikken.

Een absoluut belangrijk deel van dit zakelijk object is de aanwezigheid van ruim voldoende eigen parkeergelegenheid, zowel aan de voorzijde van de units als op het perceel aan de rechterzijde van het pand, wat bij de huur is inbegrepen.

Dit bedrijfspand zal ongetwijfeld bijdragen aan de professionele en solide imago van uw bedrijf of organisatie. Eventueel zijn de panden ook afzonderlijk te huren. Voor aanvullende informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen op telnr. 8916684

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Tweekinderenweg • Mon Plaisir • Paramaribo • Suriname