Zwartenhovenbrugstraat 188

Zwartenhovenbrugstraat 188

Kantoorpand in hartje centrum, voorzien van alle gemakken en ready to go

Objectcode: HZ0342B6

$ 950 per maand

€ 897 per maand

SRD 36100 per maand


Status: Te huur
Type: Kantoorpand
Woonopp.: 130 m²
Woonlagen: 2
Kantoorruimtes: 4
Kamers: 5
Badkamers / WCs1 / 1
Parkeerplaatsen: 1

Omschrijving

Gelegen in de binnenstad van Paramaribo, dit gerenoveerd houten koloniaal kantoorpand.
Het pand bevindt zich aan de Zwartenhovenbrugstraat, in het hart van het economisch centrum van Paramaribo. Het pand bestaat uit twee gedeelten, waaronder het kantoorpand dat verhuurd wordt en zich bevindt op de 1e en 2de etage. Op de begane grond is een winkelpand dat niet verhuurd wordt. U krijgt toegang tot het kantoorpand via een aparte ingang gesitueerd aan de zijkant van het gebouw. Deze gang is apart af te sluiten en daar kunt u eventueel fietsen of bromfietsen plaatsen.

Het pand heeft in totaal 4 kantoorruimten, waarvan op de 2de verdieping een grote open ruimte en op de 1ste verdieping 2 kleinere kantoren en één groot kantoor. Op de 1ste verdieping is er een kitchenette en toilet, via een trappenhuis komt u op de begane grond. De huurder heeft ook toegang tot het voorbalkon dat uitkijkt over de Zwartenhovenbrugstraat. Het pand wordt opgeleverd met nieuwe airco’s en is volledig gekoeld inclusief een aanwezig alarminstallatie.

Parkeren is niet makkelijk, voor het pand zijn twee parkeerplaatsen, deze kunt u echter niet claimen, alhoewel u deze wel met een ‘niet parkeren’ bord kunt reserveren. Openbaar parkeren is mogelijk om de hoek op loopafstand.

Stroom verbruik zit niet in de prijs inbegrepen, kan per direct worden opgeleverd.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Zwartenhovenbrugstraat • Centrum • Paramaribo • Suriname