1e Pallisadeweg 7

1e Pallisadeweg 7

Ruim landelijk gelegen terrein aan de 1e Pallisadeweg te Para met casco bouw

Objectcode: P0633B3

€ 55.000

$ 59.511

SRD 2310000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 1228 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 30 m
Diepte: 43 m

Omschrijving

Landelijk en rustig gelegen te Para; in de omgeving van de Pallisadeweg een ruim terrein met een casco bouw. Dit terrein heeft een frontbreedte van 30 meter en een diepte van 43 meter en ligt langs de geasfalteerde 1e Pallisadeweg, gemakkelijk bereikbaar binnen 1 minuut vanuit de Indira Ghandiweg. Dit terrein is hooggelegen en volledig opgevuld met zand en kenmerkt zich door enkele struiken, heesters en vruchtbomen. Het terrein heeft toegang door middel van een inrit met duikers, waarbij de inrit gedempt is en de rest van de trens open is.

Op het terrein staat een casco bouw van 238 m², waarbij het fundament gestort is en de stenen muren zijn opgetrokken tot ringbalk hoogte. U kunt deze casco bouw gemakkelijk verder afbouwen tot een volwaardige bewoonbare woning.

Kortom, dit mooi terrein gelegen op een prettige locatie is ideaal voor de buitenpersoon die geen probleem heeft een cascowoning verder af te bouwen.

Alle nutsvoorzieningen zijn reeds aanwezig in de directe omgeving.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  1e Pallisadeweg • Lelydorp • Para • Suriname