Adrichem 12 (Waterland)

Adrichem 12 (Waterland) - 5 ha. perceel te Waterland - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Adrichem 12 (Waterland)

5 ha. perceel te Waterland

Objectcode: P0694B6

$ 134.000

€ 131.562

SRD 2884.082


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 5 ha
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 52 m
Diepte: 721 m

Omschrijving

5 ha. perceel, nog geen 3 km verwijdert van Domburg en 21 km verwijdert van Paramaribo.

Het perceel
Dit perceel is gelegen aan de Surinamerivier, te Waterland (Adrichem), in het distrikt Para. De kavel heeft een totale oppervlakte van 50.000 m², heeft de titel grondhuur en is geschikt voor zowel recreatie als landbouw. De frontbreedte land-/straatzijde is rond 52 meter en de breedte bij de rivier is rond de 45 meter. Het betreft: polderlandschap met kanalen, trenzen, dammen en wegen. 450 meter vanaf de achterzijde(landzijde) is hoogland zonder invloed van de getijden. Er is een waterbeheersing systeem aangelegd, waardoor de bodemstructuur vanaf de helft tot aan de oeverzijde redelijk droog en begaanbaar is.

Let wel, de weg naar het object toe is onverhard en dichtgegroeid op dit moment. Met een graafmachine-tractor kan de weg wel weer opengegooid worden. De weg zelf verkeert voornamelijk in slechte staat in de regentijd.

Voorzieningen
Behalve de aanleg van het waterbeheersing systeem zijn er verder geen voorzieningen aangelegd. De laatste stroompalen zijn circa 700 meter verwijdert van dit terrein.

Lees verder...

Samenvatting
Een behoorlijk groot en schitterend stuk natuur met mogelijkheden. Met de nodige inspanningen c.q. investeringen is dit een gebied met mogelijkheden en biedt het verschillende opties om functioneel gebruikt te worden, zowel voor recreatie als landbouw.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Adrichem 12 (Waterland) • • Para • Suriname


  Deel deze pagina!