Alampiaweg ABCD

Alampiaweg ABCD - Ruim zakelijk terrein op steenworp afstand van de Ringweg - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Alampiaweg ABCD

Ruim zakelijk terrein op steenworp afstand van de Ringweg

Objectcode: P0699B9

€ 555.000

$ 603.817

SRD 13154055


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Investering
Perceelopp.: 9328 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 130 m
Diepte: 65-78 m

Omschrijving

Prachtig zaken terrein aangeboden op steenworp afstand van de Ringweg. Dit grondhuur terrein kunt u bereiken door vanuit de Ringweg, de Alampiaweg in te rijden, gelijk na 75 meter is het terrein gelegen ten Oosten aan uw rechterhand. Het terrein is in het verleden reeds ontbost met daarop nu secundaire vegetatie, het heeft een frontbreedte langs de Alampiaweg van 130 m1 en een variërende diepte tussen 65 m1 – 78 m1.

Het perceel
Met een perfecte dimensie en een oppervlakte van 9.328 m2 is dit terrein uniek in zijn soort waarbij de vraagprijs zeer scherp is ingezet. Bent u een ondernemer op zoek naar een geschikte locatie met optimale bereikbaarheid, dan is dit het juiste terrein.

Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig in de directie omgeving met tal van voorzieningen en mogelijkheden.

Samenvatting
Een absolute B1-locatie die haast vergeleken kan worden met een terrein langs de Ringweg; dit terrein leent zich uitstekend voor het opzetten van een zakencomplex, loods en winkel etc.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Thijs Mouchart

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Alampiaweg ABCD • Rainville • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!