blank

Beekhuizenweg perc. 297

Beekhuizenweg perc. 297 - Commercieel perceel, op uitstekende locatie - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Beekhuizenweg perc.297

Commercieel perceel, op uitstekende locatie

Objectcode: P0767B6

€ 49.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning, investering
Perceelopp.: 4000 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 50 m
Diepte: 80 m

Omschrijving

Commercieel perceel van 4000 m², gunstig gelegen tussen de Martin Luther Kingweg (Highway) en de Beekhuizenweg, op slechts 150 meter van de Highway en 10 minuten van het centrum van Paramaribo. Het perceel is niet alleen uitermate geschikt voor een loods of andere bedrijfsmatige activiteiten, maar biedt absoluut ook mogelijkheden als bijzondere woonlocatie met veel ruimte voor verschillende recreatieve mogelijkheden

Het feit dat het perceel via twee toegangswegen te bereiken is, is vanuit een bedrijfstechnisch oogpunt zeer interessant. Omdat het de toegankelijkheid van het perceel vergroot en mogelijk hierdoor ook de verkeersstroom kan verbeteren als er bedrijfsactiviteiten op het perceel plaatsvinden. Een andere invalshoek is dat het ook gunstig kan zijn als u van plan bent om het perceel te ontwikkelen voor meerdere functionele doeleinden, zoals bijvoorbeeld de bouw van meerdere gebouwen of een gescheiden ingang voor een woon- en bedrijfsdeel. Kortom, ongeacht het doel, commercieel, privé of gecombineerd, het blijft een waardevaste investering! Neemt u contact op voor aanvullende informatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Beekhuizenweg • Beekhuizen • Wanica • Suriname