Bhattanweg perc. 19

Bhattanweg perc. 19 - Interessant geprijsd bouwklaar perceel op zeer korte afstand van de Indira Gandhiweg. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bhattanweg perc. 19

Interessant geprijsd bouwklaar perceel op zeer korte afstand van de Indira Gandhiweg.

€ 25.000

$ 30.191

SRD 475000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 461 m²
Bodem: mix
Frontbreedte: 15.5 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Het perceel ligt in een doodlopende straat waar reeds voldoende woningen gebouwd zijn. Dit houdt in dat alle voorzieningen aanwezig. Een aantrekkelijke voorwaarde is niet alleen de aangename en goed bereikbare locatie in een zijstraat van de Indira Ghandiweg (500 mtr.), maar ook de investeringen die reeds gedaan zijn ter voorbereiding van de bouw. Het betreft de kokers die geplaatst zijn, de ophoging van het terrein en het voordeel dat zowel links als rechts van het perceel al voorzien is van een betonnen schutting. De kosten van deze voorzieningen, die dus bespaard worden bij de aanschaf van dit perceel, bevestigen dat de prijs voor deze kavel zeer gunstig genoemd kan worden.

Stroom en water zijn al aangelegd in de omgeving. De straat is ook reeds betegeld.

Een goed gelegen eigendomsperceel met voorzieningen, voor een prijs die binnen het bereik van een grote groep ligt! De kans is vrij groot dat dit perceel voor deze prijs niet lang in de markt zal blijven. Heeft u serieuze interesse? Dan is het advies om spoedig contact op te nemen!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Bhattanweg • Tout Lui Faut • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!