Bluewingsstraat pc. 1021

Bluewingsstraat pc. 1021 - Bouwrijp perceel aan de Bluewingsstraat! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bluewingsstraat pc. 1021

Bouwrijp perceel aan de Bluewingsstraat!

Objectcode: KP00337

€ 99.000

$ 105.854

SRD 4158000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bebouwing en bewoning
Perceelopp.: 1200 m²
Frontbreedte: 40 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Bent u op zoek naar een prachtig perceel om uw droomhuis te bouwen? Dan is dit uw kans!

Wij bieden een bouwrijp perceel aan de Bluewingsstraat, gelegen in een gewilde buurt. Met een oppervlakte van 1200 m² en indrukwekkende afmetingen van 40 meter breed en 30 meter diep, biedt dit stuk grond eindeloze mogelijkheden om uw ideale woning te realiseren.

Dit perceel is gunstig gelegen en biedt twee toegangspunten. U kunt het bereiken via de Anton Drachtenweg in de Morgenstondstraat of via de Anton Drachtenweg in de Powisistraat. Deze strategische ligging biedt gemakkelijke toegang tot belangrijke voorzieningen, winkels, scholen en recreatiegebieden, waardoor het een ideale locatie is voor gezinnen en professionals.

Of u nu een ruime villa, een moderne bungalow of een stijlvol appartement wilt bouwen, de mogelijkheden zijn eindeloos op dit bouwrijpe perceel. Met 1200 m² aan ruimte kunt u uw droomhuis ontwerpen met alle voorzieningen en faciliteiten die u maar kunt bedenken. Creëer een prachtige tuin, voeg een zwembad toe of bouw een ruim terras om te genieten van het buitenleven.

Lees verder...

Belangrijkste kenmerken:
- Oppervlakte: 1200 m2
- Frondbreedte: 40 meter
- Diepte: 30 meter
- Bouwrijp perceel met eindeloze mogelijkheden
- Gunstige ligging met twee toegangspunten
- Ideaal voor gezinnen en professionals

Grijp deze unieke kans om uw droomhuis te bouwen op dit bouwrijpe perceel aan de Bluewingsstraat! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging in te plannen. Dit is een kans die u niet wilt missen!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Bluewingsstraat pc. 1021 • Morgenstond • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!