Bridj Village perc. 341

Bridj Village perc. 341

Ruim hoekperceel te Bridj Village

Objectcode: P0758B6

€ 41.000

$ 44.172

SRD 1722000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 820 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 23.5 m
Diepte: 35 m

Omschrijving

Ruim hoekperceel in de besloten community Bridj Village. Het perceel is voor de helft al omheind met een betonnen schutting. Het perceel bevindt zich ook in een deel van de community wat al redelijk goed bebouwd is. Het is gereed om bebouwd te worden en ook zijn de nodige voorzieningen voor aansluiting bij de nutsbedrijven al aanwezig.

Bridj Village beschikt verder over een vereniging van bewoners die o.a. zorg draagt voor de toegangsbeveiliging. Het project betreft de 4e en de laatste ‘gated community’ in de Wolframstraat, waarvan het prijsniveau voor ‘gated’ wonen nog relatief laag is. Het ‘gated’ wonen is een woonvorm wat steeds meer aan populariteit wint door de gemeenschappelijke inspanningen van de bewoners op het gebied van veiligheid en onderhoud. Dit heeft als resultaat dat het prijsniveau voor percelen in deze projecten de afgelopen jaren enorm in waarde zijn gestegen. Nu kunt u nog door gebruik te maken van dit aanbod voor euro 50,- per m2 ‘gated’ wonen in Paramaribo-Noord met lage overdrachtskosten. Aantrekkelijk en de overweging zeker waard!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Bridj Village • Tourtonne • Paramaribo • Suriname