Commissaris Roblesweg 5

Commissaris Roblesweg 5 - Ideaal eigendomsterrein te Voorburg Commewijne, geschikt voor ontwikkeling - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Commissaris Roblesweg 5

Ideaal eigendomsterrein te Voorburg Commewijne, geschikt voor ontwikkeling

Objectcode: KP00560

€ 285.000

$ 303.354

SRD 11970000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Commercieel
Perceelopp.: 6.5555 ha
Frontbreedte: 100 m
Diepte: 655 m

Omschrijving

Prachtig verkavelingsterrein in Commewijne met enorm Potentieel!

Bent u op zoek naar een unieke investeringskans in het bloeiende economische landschap van Suriname? Met trots presenteren wij een uitstekend stuk terrein gelegen in het hart van Commewijne, ideaal voor een verkavelingsproject dat maximaal kan profiteren van de opkomende olie- en gasindustrie in het land.

Kenmerken van het terrein
Oppervlakte: Een ruime 6,55 hectare (65.500 m²) biedt u onbegrensde mogelijkheden om een goed doordachte en aantrekkelijke verkaveling te creëren.

Frontbreedte: Met maar liefst 100 meter aan de straatkant biedt dit terrein een indrukwekkende entree die uw ontwikkeling zal onderscheiden.

Diepte: Met een diepte van 655 meter, biedt dit terrein een zee aan ruimte om een gevarieerde en aantrekkelijke woonwijk te ontwerpen, waarin groene ruimtes en voorzieningen perfect kunnen worden geïntegreerd.

Lees verder...

Investeringspotentieel
Dit terrein bevindt zich strategisch in de nabijheid van de opkomende olie- en gasindustrie in Suriname. Met de verwachte groei in economische activiteit en de stijgende vraag naar huisvesting en voorzieningen voor professionals in de energiesector, is dit het moment om in te stappen. Creëer een gemeenschap die modern comfort en de schoonheid van de natuur combineert, en trek investeerders en bewoners aan die willen profiteren van de kansen die de groeiende economie te bieden heeft.

Locatievoordelen
Uitstekende bereikbaarheid tot belangrijke verkeersaders en stedelijke voorzieningen.
Nabijheid van nieuwe ontwikkelingen en infrastructuurprojecten die de waarde van het gebied verder zullen versterken.
De serene omgeving van Commewijne biedt bewoners een oase van rust, weg van de drukte van de stad, terwijl ze toch gemakkelijk toegang hebben tot alle benodigde voorzieningen.
Dit is een kans die u niet wilt missen! Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over dit unieke verkavelingsterrein en hoe u uw investeringsvisie kunt verwezenlijken. De toekomst van Commewijne wacht op u!

Disclaimer: De vermelde informatie is gebaseerd op gegevens tot september 2021. Potentiële kopers worden aangemoedigd om hun eigen due diligence uit te voeren en relevante informatie te verifiëren met betrekking tot de olie- en gasindustrie en de economische situatie in Suriname.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Commissaris Roblesweg 5 • Voorburg • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!