Condorstraat kavel 63

Condorstraat kavel 63

Kavel in een semi-gated buurt

Objectcode: P0682B6

€ 29.500

$ 31.248

SRD 1239000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 800 m²
Bodem: Mix
Frontbreedte: 20 m
Diepte: 40 m

Omschrijving

Mooi terrein in een semi- gated straat.

Het perceel
Dit is een goedgelegen terrein aan de Condorstraat. De Condorstraat is een betegelde zijstraat van de Anton Drachtenweg te Leonsberg. Het terrein in onze portefeuille is op 600 meters verwijderd van de Surinamerivier.

Het perceel is 20 meter breed en 40 meter diep. Er is een gracht aan de achterzijde van het perceel. Aan de voorzijde is er gesloten riolering en de afwatering en drainage zijn in uitstekende staat. Alle kavels in dit park zijn gemiddeld 800 m² en de bestemming is middenstand/villawijk.

Het mooie van dit perceel is dat u niet ver verwijderd bent van ons centrum, maar ook kan genieten van de prachtige natuur eromheen en de rust van dit gebied.

Voorzieningen
Er is overal twee fase elektriciteit aanwezig en de infrastructuur voor alle nutsvoorzieningen zijn al aanwezig. Alle wegen zijn bestraat en er is alleen maar bestemmingsverkeer.

Samenvatting
Dit terrein is ideaal om een mooi huis op te bouwen, in een rustieke omgeving te Leonsberg.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Condorstraat • Leonsberg • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!