Coronieweg perc. 126

Coronieweg perc. 126 - 3.2 ha hoogwaardig tuinbouwgrond te Coronie - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Coronieweg perc. 126

3.2 ha hoogwaardig tuinbouwgrond te Coronie

€ 65.000

$ 78.469

SRD 1235000


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Tuinbouw
Perceelopp.: 32000 m²
Bodem: mix
Frontbreedte: 50 m
Diepte: 650 m

Omschrijving

Het is inmiddels duidelijk dat de agrarische sector een belangrijke factor zal zijn in de verdere ontwikkeling van Suriname. Coronie staat bekend om de landbouw, tuinbouw en veeteelt. Voor de agrarische MKB kunnen wij nu deze interessante en gunstig geprijsde 3.2 ha perceel aanbieden. Het betreft een aan de hoofdweg gelegen tuinbouw perceel met een goede frontbreedte van 50 meter en een diepte van bijna 650 meter. Het perceel is tot aan 50 meter naar binnen goed onderhouden en heeft een aantal volwassen fruitbomen. Het overige deel naar de acherzijde van het terrein is helaas nog niet in cultuur gebracht, maar is dus wel een potentieel zeer interessant gebied voor het uitbreiden van agrarische activiteiten. Niet onbelangrijk gegeven is dat er in dit gebied sprake is van schelpritsen.

Op het perceel bevindt zich verder aan de voorzijde een oude houten beheerderswoning met 4 slaapkamers, woonkamer, keuken en douche-toilet. De woning heeft nog een betonnen uitbouw, waardoor de bouwoppervlakte totaal op 107 m2 uitkomt. Verder zijn de benodigde voorzieningen zoals water en electra aanwezig.

Dit perceel met uitstekende mogelijkheden voor duurzame ontwikkeling op agrarisch gebied is o.a. voor de startende ondernemer in deze sector een goede ‘opportunity’. Na oriëntatie in de omgeving en grondige informatie over de omgeving zal er slechts 1 conclusie mogelijk zijn; een goede investering met goede mogelijkheden voor duurzaam rendement!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Coronieweg • Welgelegen • Coronie • Suriname


  Deel deze pagina!