fbpx
Creolaweg/ Tawayariepolderweg 25

Creolaweg/ Tawayariepolderweg 25

Creolaweg/ Tawayariepolderweg 25 - Leuke bouwkavel gelegen in een pittoreske omgeving langs de sluis van Creola - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Creolaweg/ Tawayariepolderweg 25

Leuke bouwkavel gelegen in een pittoreske omgeving langs de sluis van Creola

€ 29.500

$ 34.589

SRD 257.967


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Zakelijk & wonen
Perceelopp.: 1588 m²
Bodem: Zand/klei
Frontbreedte: 29 m
Diepte: 62 m

Omschrijving

Dit uniek terrein is gelegen pal naast de sluis van Creola, het begin van het uitgegraven Saramacca kanaal. Een perceel waar u een woning kunt bouwen in een pittoreske omgeving met een bewogen geschiedenis. U heeft zicht op de sluis en op het kanaal ernaast.

Het terrein heeft een frontbreedte aan de weg van 29 strekkende meter en langs het kanaal van 62 strekkende meter. In principe grenst het terrein niet aan het water aangezien er een onderhoudsstrook langs het kanaal is. Hoe dan ook, de eigenaar kan er toch gebruik van maken en een prieel of steiger aan het water maken. Ook kan hij het terrein tot aan water gebruiken en omrasteren, bouwen erop is echter niet toegestaan. U kunt met een boot, als de sluis open is de Saramacca rivier opgaan.

In de directe omgeving zijn scholen en winkels aanwezig. Onlangs is de weg naar Creola opnieuw geasfalteerd waardoor er perfecte uitvalswegen zijn.

Grenzend aan het terrein zijn nutsvoorzieningen als water en stroom aanwezig. Het ideale terrein voor iemand die landelijk wil wonen aan het water in een historische omgeving.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Creolaweg/ Tawayariepolderweg 25

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Creolaweg • Creola • Saramacca • Suriname


Deel deze pagina!