David Simonsstraat 113

David Simonsstraat 113 - Goed gelegen perceel voor zakelijke doeleinden - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

David Simonsstraat 113

Goed gelegen perceel voor zakelijke doeleinden

Objectcode: KP00569

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Commercieel
Perceelopp.: 600 m²
Frontbreedte: 20 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Investeren in een zakelijk gelegenterrein?

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw zakelijke onderneming? Zoek niet verder! Wij presenteren u een uniek zakelijk terrein gelegen in het noorden, direct aan een levendige en drukke verkeersader. Dit is de ideale gelegenheid om uw bedrijf te vestigen op een strategische locatie met maximale zichtbaarheid en bereikbaarheid.

Kenmerken van het terrein
- Uitstekende Bereikbaarheid: Dankzij de ligging aan een drukke verkeersader heeft uw bedrijf directe toegang tot een constante stroom potentiële klanten en zakenpartners.
-Ruime Afmetingen: Met een breedte van 20 meter en een diepte van 30 meter biedt dit terrein voldoende ruimte voor diverse zakelijke mogelijkheden en toekomstige uitbreidingen.
-Zakelijke Omgeving: Het terrein is omringd door diverse succesvolle zakelijke ondernemingen, waardoor er een dynamische en professionele sfeer heerst. Dit biedt kansen voor synergie en samenwerking.
-Veelzijdigheid: Of u nu een kantoor, winkel, showroom of ander zakelijk concept wilt realiseren, dit terrein biedt de veelzijdigheid die u nodig heeft om uw visie tot leven te brengen.

Mogelijke gebruiksmogelijkheden
-Hoogwaardige kantoorruimte met moderne architectuur.
-Winkel of showroom met uitstekende etalagemogelijkheden.
-Productie- of distributiecentrum voor efficiënte bedrijfsvoering.

Dit is uw kans om uw stempel te drukken op een bloeiende zakelijke omgeving en uw bedrijf te laten floreren op een toplocatie.

Aarzel niet en grijp deze unieke gelegenheid om uw zakelijke dromen waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en meer te weten te komen over de mogelijkheden die dit fantastische terrein te bieden heeft.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  David Simonsstraat 113 • Rainville • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!