Djakartaweg Pc 81-82

Hoek Djakartaweg- Graderweg, Waldeck, Nickerie

Ontdek deze zeldzame kans om eigenaar te worden van twee uitstekende percelen in Waldeck, Nickerie, ideaal gelegen op de kruising van Graderweg en Djakartaweg

Objectcode: KP00742

€ 275.000

$ 295.048

SRD 11550000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Commercieel
Perceelopp.: 1.4241 ha
Frontbreedte: 58.4 m
Diepte: 255.89 m

Omschrijving

Op zoek naar een unieke kans in onroerend goed? Deze percelen, perceel 81 (1.3602 ha) en perceel 82 (639.36 m2), bieden samen een uitstekende kans voor investeerders en ontwikkelaars. Gelegen op de hoek van de Djakartaweg en de Graderweg in het welvarende district Nickerie, bieden ze een combinatie van ruimte, locatie en infrastructuur die zelden te vinden is.

De percelen zijn strategisch gepositioneerd in een bloeiende gemeenschap met voorzieningen binnen handbereik, waaronder tempels, supermarkten, politiepost Waldeck, scholen zoals de O.S. Theodorusschool en Covab Nickerie, evenals poliklinieken zoals RGD-Poli Margarethenburg en Poli Artssen. Met de nabijheid van landbouwarealen en Covab Nickerie aan de overkant van de weg, bieden deze percelen een diverse mogelijkheden voor verschillende soorten ontwikkeling.

De grond is opgehoogd en begroeid met gras, en de algehele onderhoudstoestand is uitstekend, waardoor het terrein klaar is voor diverse projecten. Beide percelen staan op naam van een stichting, met de mogelijkheid tot stichtingovername.

Perceel 82 wordt aangeboden voor een aantrekkelijke prijs van Euro 30.000,-, terwijl perceel 81 beschikbaar is voor Euro 245.000,-. Deze prijzen weerspiegelen niet alleen de waarde van het onroerend goed zelf, maar ook de potentie ervan binnen een snelgroeiende gemeenschap met een sterke infrastructuur.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de bloeiende gemeenschap in Nickerie. Neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke percelen te bezichtigen en uw investeringsdromen waar te maken.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Djakartaweg Pc 81-82 • Waldeck • Nickerie • Suriname