Drambrandersgracht 178B

Drambrandersgracht 178B - Ruime zakelijke kavel gelegen in de binnenstand, ideaal voor het opzetten van een loods - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Drambrandersgracht 178B

Ruime zakelijke kavel gelegen in de binnenstand, ideaal voor het opzetten van een loods

Objectcode: P0698B6

€ 87.500

$ 89.122

SRD 2073837.5


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Zakelijk
Perceelopp.: 900 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 13.50 m
Diepte: 80 m

Omschrijving

Ruim zakelijk terrein van 900 m² gelegen aan de Drambrandsgracht, tussen de Waaldijk- en Zwartenhovenbrugstraat. De frontbreedte bedraagt 13,50 meter en de diepte is 80 meter. Aan de voorzijde grenzend aan de Drambrandersgracht is een klein opstal dat dienst kan doen als kantoor/winkelruimte. Dit opstal heeft renovatie nodig en heeft een bebouwde oppervlakte van 100 m² met ernaast een toegangspoort naar de achterzijde van het terrein. De indeling is dusdanig dat er voldoende ruimte is om naast het opstal grenzende aan de Drambrandersgracht naar achteren te rijden en dit achterterrein te gebruiken voor het opzetten van een loods.

Het terrein is reeds opgehoogd en jaren in gebruik geweest, diverse gebruiksporen zijn zichtbaar zoals oude opstallen die te verwaarlozen zijn en afgebroken kunnen worden. Voorlangs loopt een betegelde weg met voldoende ruimte om een vrachtwagen met oplegger naar binnen te laten rijden.

Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Thijs Mouchart

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Drambrandersgracht 178B • Centrum • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!