blank

Edelgrasstraat perc. 146

Edelgrasstraat perc. 146 - Bouwklaar perceel in rustige, groene omgeving aan de Edelgrasstraat - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Edelgrasstraat perc. 146 te Leiding 8A Noordpolderdam

Bouwklaar perceel in rustige, groene omgeving aan de Edelgrasstraat

Objectcode: KP00755

€ 33.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 455 m²
Frontbreedte: 21.11 m
Diepte: 21.5 m

Omschrijving

Dit bijzonder mooi gelegen perceel aan de Edelgrasstraat in Noordpolderdam, district Wanica, biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een bouwklaar stuk grond in een kleinschalig, nieuwbouwproject. Gelegen te Leiding 8A, maakt het deel uit van een exclusief project bestaande uit slechts één straat, bereikbaar via een brug over het kanaal.

De unieke situering aan een doodlopende weg met slechts 24 percelen draagt bij aan de positieve sociale dynamiek wat kenmerkend is voor een kleine woongemeenschap.

Het project is recent opgeleverd, wat betekent dat alle bestaande woningen nieuwbouw zijn. Momenteel is 50% van de percelen reeds bebouwd, met enkele woningen nog in aanbouw. Dit garandeert een moderne en up-to-date woonomgeving.

Een groot voordeel van dit perceel is de reeds aanwezige betonnen schutting rondom, evenals de geplaatste kokers. Deze voorzieningen betekenen een aanzienlijke besparing op uw bouwbudget en maken het perceel gebruiksklaar.
Een ander belangrijk voordeel is de mogelijkheid om de grondtitel te converteren naar eigendom.

Ook de lage overdrachtskosten dragen bij aan de financiële haalbaarheid van dit object. Het wordt hierdoor namelijk ook bereikbaar voor een grotere groep, waaronder starters.

De omgeving is veilig, rustig en omgeven door groen, wat bijdraagt aan een zeer aangename leefomgeving. Dit perceel is ideaal te noemen voor wie op zoek is naar een balans tussen rust en moderne voorzieningen, binnen een budgetvriendelijke prijsklasse. Als dit perceel binnen uw budget en mogelijkheden past, dan is er geen betere optie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Edelgrasstraat perc. 146 • Noordpolderdam • Wanica • Suriname