Eurekaweg pc A7

Eurekaweg pc A7 - Bouwrijpe eigendomskavel te koop aan de Eurekaweg dichtbij het Garnizoenspad! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Eurekaweg pc A7

Bouwrijpe eigendomskavel te koop aan de Eurekaweg dichtbij het Garnizoenspad!

Objectcode: KP00489

€ 34.000

$ 36.162

SRD 1428000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 457.35 m²
Frontbreedte: 15 m
Diepte: 30.2 m

Omschrijving

Langs het Garnizoenspad, ongeveer 1,3 kilometer vanaf de Vierde Rijweg, ligt het welbekende TUINDORP EUREKA. Aan de EUREKAWEG, de toegangsweg van dit groot woonverkavelingsprojekt zijn de mooiste bouwkavels van het gehele projekt gesitueerd. Een van deze kavels, met de titel EIGENDOM, wordt nu te koop aangeboden.

De Eurekaweg is een 2 kilometers lange weg die de ontsluiting vormt voor meer dan 2000 woon-tuinbouw kavels die door de projektontwikkelaar zijn aangelegd. De weg is verhard d.m.v. van straatklinkers en verkeert in zeer goede staat. De kavel die te koop wordt aangeboden is aan de linkerkant van de weg gelegen en op loopafstand van de Oost-west verbinding. Het perceel heeft een oppervlakte van 457,35 m², met een frontbreedte van 15 meter en een diepte van ca 30 meter. Met het oog op huizenbouw is de kavel volledig bouwrijp afgeleverd; het is boven straatniveau opgehoogd en aan de straatzijde volledig bekokerd met Ø100 betonnen rioleringselementen. Deze kavel is dus gevrijwaard van wateroverlast en staat ook in de grote regentijd altijd droog.

Verschillende lagere scholen, een sportveld, bakkerij en benzinestation alsook diverse supermarkten bevinden zich op enkele minuten rijden en alle nutsvoorzieningen zijn daar aanwezig.

De kavel wordt tegen de scherpe prijs van €34.000 verkocht. Bovendien is het voorzien van een perceelsID.

Hebt u er altijd al van gedroomd in een natuurrijk gebied te wonen? Maak dan vandaag nog contact met de makelaar om u nader te laten informeren.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Eurekaweg pc A7 • Tuindorp Eureka • Wanica • Suriname