Florentijnstraat 598

Florentijnstraat 598 - Prachtige kavel te Tourtonne Garden - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Florentijnstraat 598

Prachtige kavel te Tourtonne Garden

Objectcode: P0687B6

€ 74.000

$ 78.114

SRD 1753874


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 600 m²
Bodem: klei mix zand
Frontbreedte: 20 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Kavel te Tourtonne Garden, Wolframstraat.

Het terrein
Deze mooie kavel van 600 m² staat aan de Florentijnstraat op het prachtige project, Tourtonne Garden. Het project, Tourtonne Garden, staat bekend vanwege zijn centrale ligging in hartje Noord. Dit project is op steenworp afstand van de Jozef Israelstraat en de Ringweg. Perfecte uitvalswegen naar het zuiden, maar ook naar het centrum van Paramaribo. Voldoende faciliteiten, supermarkten en voorzieningen in de directe omgeving ontbreken niet.

Dit gated en beveiligd project ligt 1 meter hoger dan de woonwijken tussen de Jozef Israelstraat begrenzende met de Kleinestraat en verdere wijken richting het noorden. Wateroverlast behoort tot het verleden op dit goed doordachte ontwikkeld woonproject. Het project heeft slechts één ingang waar 24/7 bewaking plaatsvindt.

De titel is grondhuur en het object staat in een stichting die bij de verkoop overgenomen mag worden. Het terrein heeft een frontbreedte van 20 meter en een diepte van 30 meter, heeft een gesloten riolering en is bouwrijp. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig en kunnen na het bouwen meteen aangesloten worden.

Aarzel niet en maak gauw contact voor de aankoop van deze prachtige kavel!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Florentijnstraat 598 • Tourtonne • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!