Gardenstraat perc. 52 (530)

Gardenstraat perc. 52 (530) - Perceel gelegen aan de hoofdstraat in Tourtonne Garden - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Gardenstraat perc. 52 (530)

Perceel gelegen aan de hoofdstraat in Tourtonne Garden

Objectcode: P0763B6

€ 69.000

$ 74.022

SRD 2512497


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 600 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 20 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Tourtonne Garden is een gated project in het noorden van Paramaribo. Een besloten woonomgeving met een VvE, 24/7 toegangsbewaking en wekelijks onderhoud van de gemeenschappelijke zones. Een ideale woonomgeving voor gezinnen met kinderen en personen die rust, veiligheid en een schone woonomgeving hoog op hun verlanglijst hebben staan.

Met de aankoop van dit perceel wordt u niet alleen eigenaar van een deel van het project, maar heeft u als aandeelhouder ook direct invloed op de ontwikkelingen in uw woonomgeving en in het verlengde op het rendement uit uw investering. Het rendement sinds oprichting van dit project is honderden procenten en de vierkante meterprijs stijgt nog steeds. Dit kan zeker beschouwd worden als een belangrijke graadmeter.

Behalve de voordelen van het hedendaagse wonen kan de locatie van dit perceel v.w.b. de bereikbaarheid van de voorzieningen in Paramaribo Noord en de afstand tot het centrum als bijzonder aantrekkelijk vermeld worden. Werkelijk alles is te vinden en snel te bereiken vanwege de korte afstanden.

Lees verder...

Het perceel heeft reeds zowel aan de linker- als de rechterkant reeds een betonnen schutting, wat dus al scheelt in de kosten. Het 600 m2 grootte terrein ligt aan de betegelde hoofdstraat. Wenst u gelijk te starten met bouwen dan zijn in principe alle voorzieningen aanwezig.

Houdt u er rekening mee dat het aanbod van percelen op dit project incidenteel is. U heeft nu nog de gelegenheid om in te gaan op dit aanbod en de nieuwe eigenaar te worden van dit mooi gesitueerde perceel door overname van de stichting (lage overdracht), mits u niet te lang aarzelt!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Gardenstraat • Noord • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!