Garnalenweg 14

Garnalenweg 14

Bouwklaar terrein te Leliëndal

Objectcode: P0545B3

€ 19.000

$ 20.056

SRD 450319


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 600 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 20 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Het terrein is aan de linkerkant omrasterd en heeft een inrit.

Het perceel
Te Plantage Leliëndal, aan de Garnalenweg in het district Commewijne, hebben wij dit terrein te koop. Dit eigendomsterrein met een grootte van 600 m², heeft aan de linkerzijde een stenen schutting. Ook is er aan de linkerkant van het terrein alvast een inrit gemaakt, zodat u met gemak het terrein alvast op kan. Aan de overkant van de hoofdweg is het kindertehuis Leliëndaal en vlak ernaast de Muloschool H.M. Bielkeschool. Tegenover de Muloschool heeft u een supermarkt. De route is als volgt; vanuit de Commissaris Roblesweg, gaat u richting Plantage Leliëndal; tegenover het kindertehuis is de straat Dolfijnzicht, die rijdt u vervolgens door en komt u heel gauw op de hoek de Garnalenweg tegen. Achter de Garnalenweg staat de sluiskreek en het eind van de Garnalenweg (rechts) grenst aan de Commewijnerivier.

Voorzieningen
Stroom is aanwezig en kan na het bouwen van uw woning meteen aangesloten worden, terwijl er op dit moment nog geen water van SWM hier aangesloten is. Op kort termijn zal dit wel geschieden.

Samenvatting
Dit terrein is ideaal om een mooi huis/buitenhuis op te bouwen, in een rustieke omgeving te Commewijne.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Garnalenweg • Leliëndal, • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!