Garnalenweg 16

Garnalenweg 16

Bouwklaar terrein te Leliëndal

€ 37.500

$ 45.287

SRD 712500


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 705 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 23 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Het terrein is opgehoogd en geheel omrasterd met een kwalitatieve schutting.

Het perceel
Te Plantage Leliëndal, hebben wij dit mooie ‘panklare’ terrein te koop. Dit perceel valt direct op vanwege de massieve schutting die volledig rondom het perceel is gebouwd uit 4 duim stenen met gestorte midden pilaren. De ingang en de voor trens zijn gedempt en het terrein is compleet opgehoogd. Deze investering kost u al snel € 15.000, -; de kenner zal de kwaliteit en de meerwaarde ervan snel inzien. Aan de overkant van de hoofdweg is het kindertehuis Leliëndaal en vlak ernaast de Muloschool H.M. Bielkeschool. Tegenover de Muloschool heb je een supermarkt. De achterkant van de supermarkt grenst aan dit terrein, aan de Garnalenweg. De route is als volgt; vanuit de Commissaris Roblesweg, gaat u richting Plantage Leliendaal; tegenover het kindertehuis heeft u de straat Dolfijnzicht, die rijdt u vervolgens door en komt u heel gauw op de hoek de Garnalenweg tegen. Achter de Garnalenweg staat de sluiskreek en het eind van de Garnalenweg (rechts) grenst aan de Commewijnerivier.

Voorzieningen
Stroom is aanwezig en kan na het bouwen van uw woning meteen aangesloten worden, terwijl er op dit moment nog geen water van SWM hier aangesloten is. Op kort termijn zal dit wel geschieden.

Samenvatting
Dit terrein is ideaal om een mooi huis/buitenhuis op te bouwen, in een rustieke omgeving te Commewijne.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Garnalenweg • Leliëndal • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!