Grankreekweg 110

Grankreekweg 110

Mooi tuinbouw kavel aan geasfalteerde Grankreekweg

Objectcode: KP00749

€ 35.000

$ 37.552

SRD 1470000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Landbouw
Perceelopp.: 12480 m²
Frontbreedte: 60 m
Diepte: 208 m

Omschrijving

Ontdek de mogelijkheden van Grangkreekweg een royaal tuinbouw perceel dat momenteel te koop staat, gelegen in een geheel geasfalteerde weg een zijstraat van de Rijsdijkweg in het district Para. Dit perceel, dat deels nog ontbost moet worden, wacht op verdere ontwikkeling. De vruchtbare grond in de omgeving staat bekend om haar geschiktheid voor klein- en grootschalige landbouw en tuinbouw.
Met een indrukwekkende frontbreedte van 60 meter en een diepte van 208 meter biedt dit perceel een uitgestrekte ruimte voor agrarische activiteiten. De omliggende percelen zijn grotendeels al in cultuur gebracht, wat de potentie van dit gebied benadrukt.

Voorzieningen, zoals water- en EBS-aansluitingen zijn reeds beschikbaar in de nabije omgeving. Gelegen te Para , biedt deze locatie niet alleen mogelijkheden voor landbouw, maar ook een rustige en vredige omgeving om een thuis op te bouwen.

Indien u geïnteresseerd bent aarzel niet om dit tuinbouwareaal te verkennen op deze uitstekende locatie in het district Para. Neem vandaag nog contact op en ontdek de vele mogelijkheden die dit terrein u bied.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Grankreekweg 110 • Rijsdijk • Para • Suriname