Greenview Lake fase 2

Greenview Lake fase 2

Gated community verkaveling in hartje Paramaribo-Noord, Wolframstraat

€ 30.000

$ 36.490

SRD 570000


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 450 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 16 m
Diepte: 25 m

Omschrijving

Verkavelingsproject Greenview Lake

Centraal en mooi gelegen aan de Wolframstraat ligt het project Greenview Lake fase 2. Een prachtig nieuw project dat voldoet aan de hedendaagse eis van de doorsnee gezinnen. Een project met 24/7 bemande security en bouwkavels te koop vanaf 450 m² groot.

Het project Greenview Lake staat bekend vanwege zijn centrale ligging in hartje Noord. Koopt u een kavel hier dan woont u op steenworp afstand van de Jozef Israelstraat en de Ringweg. Perfecte uitvalswegen naar het zuiden, maar ook naar het centrum van Paramaribo. Voldoende faciliteiten, supermarkten en voorzieningen in de directe omgeving ontbreken niet.

Dit gated beveiligd project ligt 1 meter hoger dan de woonwijken tussen de Jozef Israelstraat begrenzende met de Kleinestraat en verdere wijken richting het noorden. Wateroverlast behoort tot het verleden op dit goed doordachte ontwikkelde woonproject. Rekening houdend met het modern gezin en hun woongenot is er 24/7 bewaking aanwezig waarbij er slechts 2 centrale ingangen zijn op het project, beide voorzien van een slagboom met portier. Geasfalteerde wegen, stroom en water zijn aanwezig. Collectief onderhoud vindt plaats zoals het opschonen van de bermen en waterwegen, en het maaien van groenvoorzieningen en de lege kavels. Op dit project zijn spelregels van kracht die uw woongenot moeten verzekeren en er mogen geen commerciële activiteiten plaatsvinden binnen de woonwijk. Gestreefde bouwplicht start binnen 2 jaar en woningbouw met een minimale bouwoppervlakte van 150 m² met maximaal 3 woonlagen.

Lees verder...

De terreinen verschillen in oppervlakte, tussen de 450 m² en 1000 m² of meer. U kunt al een kavel bemachtigen vanaf 30.000 euro, eventueel gedeeltelijk gefinancierd in samenwerking met de DSB bank.

Bent u op zoek naar een leuk terrein? Wacht dan niet te lang, er is veel vraag naar hoogwaardige kavels in goede wijken die bewaakt (gated) zijn. Deze kavels starten al vanaf 67 euro per m². Waar vindt u deze prijs nog in deze omgeving te Paramaribo - Noord?

Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel naar 493497. Onze makelaars staan klaar om u te helpen met een info brochure en u in te lichten omtrent eventuele financieringsmogelijkheden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Greenview Lake fase 2 • Tourtonne • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!