Greenview Lake Fase 3

Greenview Lake fase 3

Gated community verkaveling in hartje Paramaribo-Noord, Wolframstraat

Objectcode: P0661B9

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 450 m²
Bodem: Klei mix zand

Omschrijving

Mis uw derde kans niet…
U kunt uw toekomstwens nog waarmaken!

Centraal en mooi gelegen aan de Wolframstraat ligt het project Greenview Lake. Fase 3, een prachtig nieuw project dat voldoet aan de hedendaagse eis van de doorsnee gezinnen, is een project met 24/7 bemande security en bouwkavels vanaf 450 m² groot.

Greenview Lake • Fase 3
Het project Greenview Lake staat bekend vanwege zijn centrale ligging in hartje Noord. De kavels van fase 3 liggen precies achter die van fase 2 en deze bereik je via dezelfde 2 centrale ingangen aan de Wolframstraat die beide zijn voorzien van een slagboom met portier.

Koopt u een kavel hier, dan woont u op steenworp afstand van de Jozef Israelstraat en de Ringweg. Perfecte uitvalswegen naar het zuiden, maar ook naar het centrum van Paramaribo. Voldoende faciliteiten, supermarkten en voorzieningen in de directe omgeving ontbreken niet.

Dit gated en beveiligd project ligt 1 meter hoger dan de woonwijken tussen de Jozef Israelstraat begrenzende met de Kleinestraat en verdere wijken richting het noorden. Wateroverlast behoort tot het verleden op dit goed doordachte ontwikkeld woonproject.

Lees verder...

Het project beschikt al over geasfalteerde wegen. Het onderhouden en opschonen van de bermen en waterwegen, het maaien van groenvoorzieningen en de lege kavels wordt collectief gedaan. Op dit project zijn spelregels van kracht die uw woongenot moeten verzekeren en er mogen geen commerciële activiteiten plaatsvinden binnen de woonwijk. De woning moet een minimale bouwoppervlakte van 150 m² hebben en maximaal 3 woonlagen.

Bent u op zoek naar een leuk terrein? Wacht dan niet te lang, want er is veel vraag naar hoogwaardige kavels in goede wijken die bewaakt (gated) zijn. Dit project telt 381 percelen die verschillen in oppervlakte, tussen de 450 m² en 1200 m². Deze kavels starten al vanaf 77 euro per m². Waar vindt u deze prijs nog in deze omgeving te Paramaribo - Noord?

Wilt u meer informatie?
Bekijk de overzichtskaart met de nog beschikbare kavels. Voor informatie omtrent de prijzen stuur gaarne een mail naar [email protected]

Onze makelaar, Prija Mangon, staat klaar om u te helpen!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Prija Mangon

+597 888 7458

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Greenview Lake fase 3 • Tourtonne • Paramaribo • Suriname