fbpx
Groentenweg 89, Nickerie

Groentenweg 89, Nickerie

Groentenweg 89, Nickerie - Nickerie is in trek en ontwikkelt zich als de nieuwe zakelijke Hub voor Guyana en offshore diensten. Investeer nu in een terrein! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Groentenweg 89, Nickerie

Nickerie is in trek en ontwikkelt zich als de nieuwe zakelijke Hub voor Guyana en offshore diensten. Investeer nu in een terrein!

€ 48.500

$ 52.404

SRD 390.831


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bebouwing en investering
Perceelopp.: 1200 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 21 m
Diepte: 59 m

Omschrijving

Dit mooi terrein is gelegen aan de Groentenweg te Nickerie. Het perceel is perfect bereikbaar en uitermate geschikt als u vanuit de stad komt en een locatie nodig heeft voor een loods of appartement. Uitvalswegen richting Guyana zijn om de hoek, maar ook centraal richting het centrum van Nickerie is binnen handbereik. Het terrein ligt aan een geasfalteerde weg voorzien van alle nutsvoorzieningen. Leuke bijkomstigheid is dat er aan de achterzijde van het terrein een zandweg is, u kunt dus twee inritten maken. Het terrein is opgehoogd en altijd bewoond geweest, u vindt er nog een oude houten opstal die niet meer te gebruiken is. De frontbreedte betreft om en bij 21 meter met een diepte van 59 meter.

Investeerders en zakenmensen, opgelet! Binnenkort starten veel offshore activiteiten in dit district, dus het is nu de tijd uw activiteiten verder uit te breiden. Uw diensten en producten zullen ook gemakkelijk afgezet kunnen worden in Guyana.

Huisvesting voor expats en andere werkers in de Gas & Oil industrie zullen nodig zijn, wellicht is dit terrein ideaal voor een investeerder die een appartementencomplex kan opzetten.
Het terrein betreft grondhuur met een nieuwe beschikking die nog 38 jaar geldig is.

Groentenweg 89, Nickerie

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Groentenweg • Van Pettenpolder • Nickerie • Suriname