Hadji I. Soemitaweg/ Oost-West Verbinding

Hadji I. Soemitaweg/ Oost-West Verbinding

Groot hoekperceel, met diverse mogelijkheden!

Objectcode: P0702B6

€ 175.000

$ 189.822

SRD 7350000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning, investering
Perceelopp.: 3559.63 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 62.20 m
Diepte: 57.23 m

Omschrijving

Bijzonder hoekterrein gelegen langs de Oost-West verbinding te Commewijne met een oppervlakte van 3559.63 m². Dit eigendomsterrein is geschikt voor onder andere het bouwen van een woning, het opzetten van een loods voor een eigen onderneming. Het terrein ligt op ongeveer 20 minuten vanuit de Wijdenbosch Brug, 10 minuten vanuit de rotonde nabij het RGD Gezondheidscentrum Meerzorg en op 2.58 km afstand van Politie Richelieu. Dit gebied is een woon- en industrieel gebied in ontwikkeling. Nabij het terrein liggen diverse instituten zoals een in aanbouw zijnde industrieel park van Kuldipsingh N.V. Verder op in de straat is er veel bedrijvigheid, indien u wilt wonen of ondernemen, komt u zeer zeker aan uw trekken.

Het perceel
Het perceel is opgevuld met zand en gelijk bouwrijp, gelegen aan de voorzijde van een goot, die eventueel met vergunning gedempt kan worden. De frontbreedte van het terrein is zeer aantrekkelijk.

Voorzieningen
Stroomvoorziening is aan de voorzijde van het perceel aanwezig.

Samenvatting
Dit terrein heeft qua locatie goede perspectieven voor zowel ondernemers als bewoner. Voor meer informatie neemt kunt u contact op voor een bezichtiging van deze locatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Hadji I. Soemitaweg/ Oost-West Verbinding • Meerzorg • Commewijne • Suriname