Helena Christinaweg 2

Helena Christinaweg 2 - Ruim perceel gelegen aan de Helena Christinaweg in het district Wanica - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Helena Christinaweg 2

Ruim perceel gelegen aan de Helena Christinaweg in het district Wanica

Objectcode: KP00101

€ 45.000

$ 49.273

SRD 1890000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 1560 m²
Frontbreedte: 30 m
Diepte: 580 m

Omschrijving

Ruim perceel, gelegen aan de Helena Christinaweg in het ressort De Nieuwe Grond!

Het perceel
Het perceel heeft een oppervlakte van 1.560 m², een frontbreedte van 30 m dat na 580 m diep, een breedte heeft van 60 m. De diepte aan de linkerkant is 480 m. Er is een zandweg aangelegd, die loopt vanaf de voorzijde van het perceel. De titel is eigendom en het perceel is multifunctioneel. Het is geschikt voor tuin- en landbouw, maar u kunt er ook een prachtige woning neerzetten. Water en elektriciteit zijn aanwezig in de omgeving.

De omgeving
De Helena Christinaweg is een verharde en zeer belangrijke verbindingsweg. Deze weg verbindt je met de Indira Gandhiweg, de Magentakanaalweg en de Bomaweg. In de buurt zijn er winkels, service stations, supermarkten, etc. aanwezig. Dit gebied heeft zich de afgelopen jaren in rap tempo ontwikkeld, mede door de nieuwe woningbouwprojecten die zijn ontstaan.

Heeft u interesse in dit perceel? Neem dan gauw contact op met ons!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Prija Mangon

+597 888 7458

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Helena Christinaweg • De Nieuwe Grond • Wanica • Suriname