Hk. Doelahasoeri- en Commissaris Roblesweg

Hk. Doelahasoeri- en Commissaris Roblesweg - Ruime zakelijke kavel langs de Commissaris Roblesweg te Nieuw Amsterdam - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hk. Doelahasoeri- en Commissaris Roblesweg

Ruime zakelijke kavel langs de Commissaris Roblesweg te Nieuw Amsterdam

Objectcode: P0697B6

€ 125.000

$ 132.406

SRD 5250000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Zakelijk
Perceelopp.: 3087 m²
Bodem: zand
Frontbreedte: 49 m
Diepte: 63 m

Omschrijving

Ruim hoekterrein gelegen te Nieuw Amsterdam aan de Commisaris Roblesweg, een absolute A1-locatie in deze omgeving met een ideale dimmensie geschikt voor diverse doeleinden.

Dit terrein met een grootte van 3087 m² leent zich uitstekend voor de investeerder die anticipeert op de komende ontwikkelingen in het district Commewijne. Het bouwen van een winkel, zakenpand, loods en/of appartementencomplex is een van de opties waarvoor dit terrein zich uitstekend leent. Op het terrein bevindt zich reeds een stenen woning die wat renovatie behoeft, deze woning is dusdanig gebouwd dat deze zich naast de oostelijke grens van het terrein bevindt. Genoeg ruimte om eromheen te bouwen en deze woning mee te nemen in het nieuwe ontwerpplan. Deze woning is niet meegecalculeerd in de vraagprijs van dit terrein, maar krijgt u als een bonus erbij.

De titel van de grond is grondhuur, uitgegeven voor bebouwing en bewoning waarbij de beschikking pas verlengd dient te worden ano 2046. Verder zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig, de weg is geasfalteerd en een opgehoogde bouwrijpe grond.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Hk. Doelahasoeri- en Commissaris Roblesweg • Nieuw Amsterdam • Commewijne • Suriname