Kwattaweg hoek Rosalinestraat

Kwattaweg hoek Rosalinestraat - Top zakenlocatie - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hk Kwattaweg- Rosalinestraat

Top zakenlocatie

Objectcode: KP00505

€ 149.000

$ 161.221

SRD 6258000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Commercieel
Perceelopp.: 397 m²
Frontbreedte: 10 m
Diepte: 40 m

Omschrijving

Aan de drukke Kwattaweg en in het bijzonder dit gedeelte van de Kwattaweg, met veel verkeer en bedrijvigheid staat dit object te koop. Het terrein is uitermate geschikt voor het opzetten van een bedrijf/ zaak.

Het perceel heeft een grootte van 397 m2, met een frontbreedte van 10 meter aan de Kwattaweg en een diepte rond de 40 meter. Vanwege deze ideale ligging, is het terrein geschikt voor zakelijke doeleinden. Ook de optie voor een drivethru business is hier te bekijken. Kortom, u bent midden in een bruisende woon- en leefomgeving.

In de omgeving staat het AZ ziekenhuis en EHBO. Verder ontbreekt niets in de omgeving. Aan de Kwattaweg is van alles van supermarkten, de bakker, een slagerij tot eethuizen. Een investering doen in deze omgeving is zakelijk gezien een absolute must aangezien de waarde van deze terreinen continue een stijgende lijn vertonen.

De opstal verkeert in slechte staat en word verder niet aangehaald bij deze listing. De nieuwe eigenaar zal zelf beslissen wat te doen met de opstal. De prijs is ook niet gebaseerd op kavel en opstalwaarde.

Voorzieningen;
Stroom en water zijn aanwezig

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Hk Kwattaweg- Rosalinestraat • Kwatta • Paramaribo • Suriname