blank

Hoek Sir Winston Churchill- en Rathaweg

Hoek Sir Winston Churchill- en Rathaweg - Uniek Hoekperceel aan de Sir Winston Churchillweg! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hoek Sir Winston Churchillweg en Rathaweg

Uniek Hoekperceel aan de Sir Winston Churchillweg!

Objectcode: KP00225

€ 115.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Perceelopp.: 743.63 m²
Frontbreedte: 22.86 m
Diepte: 37.29 m

Omschrijving

Tref een investeringskans met dit ruime hoekperceel van 743,63 m², gelegen op de hoek van de Sir Winston Churchillweg en de Rathaweg. Met een frontbreedte van 22,86 m biedt dit perceel maximale zichtbaarheid en toegankelijkheid, ideaal voor diverse commerciële doeleinden.

Dit perceel is omringd door bekende bedrijven zoals Kuldipsingh NV, Staatsolie Raffinaderij, en Kersten. De hoekligging zorgt voor dubbele toegang, waardoor uw bedrijf altijd gemakkelijk bereikbaar is.

De nabijheid van belangrijke verbindingswegen zoals de Martin Luther Kingweg, bereikbaar via de Tout Lui Faut Kanaalweg op ongeveer 400 m afstand en de Pierpontweg op ongeveer 300 m afstand, garandeert een vlotte verbinding naar verschillende delen van de stad en daarbuiten. Dit maakt het perceel niet alleen ideaal voor lokale klanten, maar ook voor regionale en internationale bezoekers.

Met een oppervlakte van 743,63 m² biedt dit perceel tal van mogelijkheden voor commerciële ontwikkeling. Of u nu winkels, kantoren of kleinschalige industriële activiteiten wilt opzetten, de ruimte en strategische locatie maken het allemaal mogelijk. De bestaande opstallen bevinden zich in staat van verval en renovatie.

Grijp deze unieke kans om te investeren in uw toekomst met een perceel dat ongekend potentieel biedt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Hoek Sir Winston Churchill- en Rathaweg • Houttuin • Wanica • Suriname