Indira Gandhiweg 153a

Indira Gandhiweg 153a - Zakelijk terrein gelegen op een A1-locatie, net over de Saramaccadoorsteek - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Indira Gandhiweg 153a

Zakelijk terrein gelegen op een A1-locatie, net over de Saramaccadoorsteek

€ 980.000

$ 1,191.162

SRD 18620000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Zakelijk & Investering
Perceelopp.: 15800 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 150 m
Diepte: 135 m

Omschrijving

Dit zeer groot eigendomsperceel is zeer centraal gelegen, net over de Saramaccadoorsteek aan het begin van de Indira Gandhiweg; het ligt pal naast de botteling van Fernandes. Het terrein heeft een frontbreedte van 150 meter en een variërende diepte tussen de 135-150 meter; het is ideaal voor het opzetten van een fabriek of andere zakelijke activiteiten. De titel van het terrein is volledig eigendom en is bereikbaar via een houten loopbrug over het afwateringskanaal langs de Indira Gandhiweg en/of een parallel lopende zandweg die een ingang heeft aan de Rust en Werkweg.

Voor het maximaal benutten van het terrein zullen de meeste eigenaren een betonnen brug maken zodat het direct bereikbaar is vanaf de hoofdweg. Op het terrein staan momenteel enkele opstallen die echter te verwaarlozen zijn en aan de zijde van de botteling is reeds een schutting aanwezig. Het terrein is aangesloten op alle nutsvoorzieningen en kan per direct worden opgeleverd.

Dit terrein is uniek in zijn aspecten. Op deze locatie is nergens een terrein te vinden met een oppervlakte van 15.800 m² en is dus ideaal voor industrie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Indira Ghandiweg • Beekhuizen • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!