Isabellaproject 583

Isabellaproject 583 - Landelijk gelegen eigendomskavels te Saramacca - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Isabellaproject 583

Landelijk gelegen eigendomskavels te Saramacca

Omschrijving

Gelegen te Saramacca ter hoogte van Maho 3, eigendomskavels op het Isabellaproject. Alle 3 kavels liggen naast elkaar en hebben per stuk een afmeting van 302 m2, met een frontbreedte van 15,50 meter en een diepte van 19,50 meter. De vraagprijs per terrein is € 9.000, -, waarbij de kavels los gekocht kunnen worden of naast elkaar. Het project is gemakkelijk bereikbaar via de Hamburgweg, vanuit de brug over de Saramaccarivier bij Uitkijk, een zeer snelle verbinding naar Paramaribo.

Deze terreinen liggen op een project dat midden in de natuur ligt, veel flora en fauna rondom uw kavel. Het project heeft zandwegen en is nog in verdere ontwikkeling. Deze kavels zijn goed voor personen die een leuk huisje willen hebben als buitenverblijf in alle rust, of willen investeren voor de toekomst. U kunt relatief goedkoop aan een mooi terrein komen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Isabellaproject • Maho • Saramacca • Suriname


Deel deze pagina!

Dit object is momenteel niet beschikbaar.

Maak contact indien u zich wil informeren naar de de status van het object.

Bekijk hier alle percelen te koop!