Jankilaan Perc. no 6 en 8

Jankilaan Perc. no 6 en 8 - - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Jankilaan Perc. No 6 en 8

Objectcode: KP00463

€ 92.750

$ 98.723

SRD 3895500


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Zakelijk
Perceelopp.: 720 m²
Frontbreedte: 30 m
Diepte: 24 m

Omschrijving

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw bedrijf? Kijk niet verder dan dit geweldig terrein gelegen aan de Jankilaan te Kwatta. Met zijn gunstige ligging en vele mogelijkheden, is dit de ideale plek voor ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe uitvalsbasis.

Het terrein beslaat een ruime oppervlakte van 720 m² en biedt voldoende ruimte voor allerlei soorten bedrijven. Of u nu een magazijn, kantoorruimte, winkel of showroom nodig heeft, hier kunt u uw bedrijf optimaal ontwikkelen en uitbreiden. Het terrein is volledig vlak en gemakkelijk te bereiken, zodat uw klanten en leveranciers moeiteloos kunnen komen en gaan. Daarnaast heeft het terrein een uitstekende ligging. Gelegen aan de Jankilaan te Kwatta, een van de meest gewilde locaties in de regio, bevindt u zich op slechts enkele minuten van het stadscentrum. Hierdoor bent u altijd dicht bij alle voorzieningen en kunt u profiteren van de enorme zakelijke kansen die Paramaribo te bieden heeft.

Tot slot biedt dit terrein ongekende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Met zijn gunstige locatie, ruime oppervlakte en vele mogelijkheden voor bedrijfsontwikkeling, kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf zal floreren op deze locatie.

Dus waar wacht u nog op? Dit is uw kans om uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om deze fantastische kans niet te missen!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Diëgo Kartodikromo

+597 8668821

+597 493-497

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Jankilaan • Kwatta • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!