Josjosiestraat

Josjosiestraat

Ontdek de charme van deze gewilde woonomgeving in Paramaribo-Noord

Objectcode: KP00345

€ 39.500

$ 42.044

SRD 1659000


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Perceelopp.: 655 m²
Frontbreedte: 20.72 m
Diepte: 31.93 m

Omschrijving

De kavel aan de Josjosiestraat ligt in een gebied waar u van een levendige sfeer met gezellige eetgelegenheden kunt genieten en in een toch rustige omgeving. Met ruimte voor uw droomproject en nabijheid van voorzieningen, biedt deze kavel een uitstekende investeringskans voor nationale en internationale kopers.

Verken het historische deel van Paramaribo-Noord en ontdek dit perceel van 654.92 m². Gelegen in het bruisende Blauwgrond, biedt dit perceel een mooie gelegenheid om uw droomproject te realiseren.

De locatie van dit perceel te Blauwgrond is dicht bij de benodigde faciliteiten. Winkelcentra, supermarkten, scholen en medische voorzieningen zijn in de buurt, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alle essentiële voorzieningen. Bovendien is het centrum van Paramaribo goed bereikbaar.

Bent u een lokale koper die op zoek is naar een investering of een internationale koper die de mogelijkheden van Suriname wil benutten, dan biedt dit perceel u een uitstekende gelegenheid om te profiteren van het groeiende vastgoedlandschap in Suriname. Met een toenemende vraag naar hoogwaardig onroerend goed kunt u hier een solide investering doen.

Belangrijke kenmerken:
• Gunstige ligging nabij winkels, scholen en medische faciliteiten.
• Toegankelijkheid tot het centrum van Paramaribo.
• Eetgelegenheden in de buurt.
• Uitstekende investeringsmogelijkheid in het groeiende vastgoedlandschap van Suriname.

Ontdek de potentie van dit perceel aan de Josjosiestraat. Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar het verwezenlijken van uw vastgoeddromen in dit prachtige deel van Paramaribo-Noord.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Noja Manstra

+597 7753130

+597 493-497

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Josjosiestraat • Blauwgrond • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!