Jozef Chehinstraat 6837

Jozef Chehinstraat 6837 - Het terrein is opgehoogd en geheel omrasterd met een kwalitatieve schutting - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Jozef Chehinstraat 6837

Het terrein is opgehoogd en geheel omrasterd met een kwalitatieve schutting

Omschrijving

Te Tourtonne 6 hebben wij dit mooie ‘panklare’ terrein te koop. Dit perceel valt direct op vanwege de massieve schutting die volledig rondom het perceel is gebouwd uit 4 duim stenen met gestorte midden pilaren. De ingang en de voor trens is gedempt en het terrein is compleet opgehoogd.

Deze investering kost u al snel € 25.000,-; de kenner zal de kwaliteit en de meerwaarde ervan snel inzien. Het terrein is opgehoogd en geheel omrasterd met een kwalitatieve schutting. Dit eigendomsterrein heeft in de directe omgeving alle nodige voorzieningen en mogelijkheden. Denkt u hierbij aan stroom, water en goede infra. In de directe omgeving wordt reeds volop gebouwd en zijn er tal van werkzaamheden gaande.

Samenvatting
Kortom een mooi terrein om snel te bouwen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Jozef Chehinstraat • Noord • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!

Dit object is momenteel niet beschikbaar.

Maak contact indien u zich wil informeren naar de de status van het object.

Bekijk hier alle percelen te koop!