Kwattaweg

Kwattaweg

Toplocatie met veel bedrijvigheid in de omgeving

Objectcode: P0492B6

€ 225.000

$ 224.242

SRD 5332725


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Investering
Perceelopp.: 1280 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 21 m
Diepte: 60 m

Omschrijving

Aan de drukke Kwattaweg en in het bijzonder dit gedeelte met veel verkeer en bedrijvigheid, staat dit eigendomsterrein met een mooie grootte van 1280m² te koop. Met een mooie frontbreedte van 21m en een diepte van 60m is het zeer geschikt voor het opzetten van een bedrijf/ zaak. Het terrein is goed onderhouden en bouwrijp.

Het perceel
Vanwege deze ideale ligging is het terrein uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden. Kortom, u bent midden in een bruisende woon- en leefomgeving. In de omgeving staat het Academisch ziekenhuis, EHBO en bedrijven zoals Q-Mall en Sura Metals. Het terrein ligt tussen een supermarkt en bromfietsen onderdelenzaak. Verder ontbreekt niets in de omgeving. Aan de Kwattaweg is er van alles: supermarkten, de bakker, een slagerij tot eethuizen. Aan de achterkant van het terrein staat de Fluschool.

Een investering doen in deze omgeving is zakelijk gezien een absolute must, aangezien de waarde van deze terreinen continue een stijgende lijn vertonen.

Voorzieningen
Stroom en water zijn aanwezig.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Kwattaweg • Kwatta • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!