fbpx
La Rencontre 1e straat nr. 1

La Rencontre 1e straat nr. 1

La Rencontre 1e straat nr. 1 - Zeer interessante investeringsmogelijkheid aan de oever van de Surinamerivier - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

La Rencontre 1e straat nr. 1

Zeer interessante investeringsmogelijkheid aan de oever van de Surinamerivier

€ 189.500

$ 211.038

SRD 1,573.919


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Perceelopp.: 1468 m²
Bodem: Mix
Frontbreedte: 62.25 m
Diepte: 26.50 m

Omschrijving

Het perceel grenst aan de linkerzijde direct aan de parkeerplaats van de bekende de wekelijkse markt op Domburg. De rivierzijde met een breedte van dan 63 meter en de 51 meter brede straatzijde kan zonder twijfel beschouwt worden als commercieel buitengewoon interessant. De locatie van het perceel is dichtbij een splitsing van 2 wegen, een belangrijke doorgaansweg en een rustige zijweg.

Voorzieningen
Het gebied is een bijzonder ontwikkelingsgebied voor toerisme waardoor alle benodigde voorzieningen getroffen of in aanleg zijn.

Samenvatting
Het perceel is qua vorm, grootte en ligging uniek voor bewoning of zeer geschikt voor zakelijke activiteiten. Voor een ondernemer met visie en een neus voor zakelijke mogelijkheden is dit dé locatie voor een ‘business opportunity’ in o.a. toerisme of een toerisme gerelateerde branche. Voor bewoning kan deze locatie bestempeld worden als zeer bijzonder en idyllisch. Iedereen is wel bekend met de toeristische aantrekkingskracht van deze omgeving vanwege de rust en de ligging direct aan de rivier.

La Rencontre 1e straat nr. 1

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

BerichtThere are no photos with those IDs or post 17816 does not have any attached images!

La Rencontre 1e straat • Domburg • Wanica • Suriname